Utdrikningslag og festlige anledninger

I samarbeid med Villa Malla (Filtvet) tilbyr vi skreddersydde pakker med vannscooter kjøring, SUP, wakeboard, vannski og tube-trekking til ditt event. Alt tilrettelegges for en fantastisk opplevelse av vannsports aktiviteter på fjorden fra Villa Malla, enten til utdrikningslag, fest eller til enhver anledning.

Det vi tilbyr av aktiviteter er:
SUP (Stand up padling) denne aktiviteten kan enten foregå med en liten intro i SUP, fri padling eller i lag med konkurranse, trekking av Tube(enkel eller dobbel), Wakeboard eller vannski, og vannscooter med instruktør i puljer.

Vi tilbyr også en totalpakke fra Villa Malla inkl. lunsj/middag med eller uten drikke inkl. i prisen, her ordner vi alt av booking av bord osv for dere slik at dere som kunde skal ha minst mulig å planlegge selv og bare nyte dagen.

Alle disse aktivitetene er fine til små/store grupper slik at vi deler opp i puljer, også fint å ha med to eller tre vannsportsaktiviteter slik at det er noe for alle.

Det er ikke alltid alle ønsker kjøre vannscooter, men syns det er gøy å bli trukket i Tube eller prøve seg på SUP.

Vannscooter gir alltid en fartsfylt og adrenalinfylt start på utdrikningslaget eller festen, og vi håper vi får være en del av å gjøre dagen uforglemmelig for brudgommen/bruden/jubilanten.

Prisene våres varierer fra størrelse på gruppene, og antall aktiviteter og instruktører vi trenger.

Priser fra 450 kr per person.

Dette har en varighet på ca. 1,5 – 2 timer holdt av til vannsportsaktiviteter.

(Prisene vi har inkl. drivstoff, vester, våtdrakter, instruktører og følgescooter.)

Book en uforglemmelig dag på Villa Malla her:

SEND OSS EN FORESPØRSEL OG BOOK I DAG!

  • DD slash MM slash YYYY
  • Eller ring oss på mobil 995 19 954